Arzu este un mic bistro care și-a deschis porțile în luna decembrie a lui 2021. Este creația Cristinei Mazilu (mazilique.ro), un food blogger foarte apreciat și fost editor șef la revista BBC Good Food.
Până acum ea avea Mazilique Studio, un spațiu unde ținea ateliere de gătit și ședințe foto de produs. În 2021 a decis să deschidă propriul local și așa a apărut Arzu, întâmpinat cu mult entuziasm de iubitorii de „good food” din București.
Având în vedere popularitatea de care se bucură Mazilique în comunitatea de cooking, merită să treci pe aici pentru un brunch și o cafea de specialitate.
Minimalist, cu un aer nordic, curat și primitor, am văzut doar (așa cred) prima parte din ARZU, adică cea cu vitrina cu mâncare, espressorul cu cafea de specialitate și imediat în dreapta rafturile cu bunătăți de prin toată lumea: brânzeturi, ciocolăți, caramele franțuzești, sosuri și tot felul de alte chestii interesante curatoriate de Mazilique. De descoperit. Undeva, în spate, urmează, probabil, să fie deschisă și bucata unde se va putea mânca la interior. Poate și terasă? Momentan, e doar cu take away. Meniul e mereu în continuă schimbare, în funcție de anotimp, inspirație, astfel că mereu găsești ceva nou.
Clădirirea ARZU.
Before and After.
Strada Romulus 85