Relais & Chateaux Le Bistrot Francais
Tip de Restaurant
-
Bistro
Prezentare
Vă invităm să descoperiți un restaurant parizian în inima Bucureștiului, cu un meniu bistro-gastro și ingrediente de cea mai bună calitate!
Restaurantul Relais & Chateaux Le Bistrot Francais crează o alchimie a culturilor română și franceză. Șeful bucătar Patricio Massimino își prezintă arta în frumoasa vilă din secolul XIX în centrul Bucureștiului, fosta reședință a arhitectului francez Albert Galleron. În interior cadrul este elegant, iar colecția de tablouri expuse prezintă cei mai buni pictori români clasici: Nicolae Tonitza, Eustațiu Stoenescu, Ipolit Strâmbu, Schweitzer Cumpăna, Ion Theodorescu-Sion și Nicolae Vermont.
În farfurie se regăsește o bucătărie modernă care combină cele mai bune produse din Franța și România: homarul de Bretagna, vita japoneză Kobe, împreună cu caviarul Prunier și delicioasele stridii Gillardeau. Lista noastră impresionantă de peste 900 de vinuri ne poziționează pe primul loc în rândul restaurantelor din România, Relais & Chateaux Le Bistrot Francais fiind premiat cu distincția Wine Spectator ,,Best of Award of Excellence” de 5 ori până în prezent.
Fermecătoarea clădire ce găzduiește astăzi Relais&Chateaux Le Bistrot Français este fosta reședință a arhitectului francez Albert Galleron, cel care la recomandarea lui Charles Garnier – colegul său de breaslă, creator al Operei Garnier din Paris, a fost ales pentru proiectarea Ateneului Român. Tânărul nu era la prima lucrare în București – el cucerise deja clienții cu o altă clădire impresionantă, recunoscută pentru somptuozitatea sa, Palatul Băncii Naționale.
Bucătărie
-
Franțuzească
Specific
-
Gastrobar
-
Modern Cuisine
Facilități
-
Bar
-
Camera de Oaspeți
-
Evenimente
-
Parcare
-
Plata Card
-
Sistem Rezervări
-
Spațiu Fumători
-
Wi-Fi
Ambianță
-
Concept
Zona
-
Victoriei