Restaurant Terasa SAVART
Tip de Restaurant
-
Terasă
Prezentare
SAVART
Savart este un restaurant cu specific gourmet contemporan, situat în centrul Bucureștiului, între Piața Romană și Calea Victoriei, lângă Ateneul Român.
Deschis pentru rezervări, locuri în interior, grădină și terasă acoperită.
Rezervările se fac conform reglementărilor în vigoare.
Manuela Paraschivescu, chef și co-owner Savart, a absolvit prestigioasa academie culinară franceză Grégoire Ferrandi şi s-a format profesional în bucătării de restaurante cu două stele Michelin: la Le Grand Vefour, sub îndrumarea lui Guy Martin, şi la Thoumieux, cu Jean-François Piège.
La Savart Manuela îşi pune în scenă propria viziune culinară, creând un meniu eclectic, cu influenţe din toată lumea, combinaţii de arome surprinzătoare, dar prietenoase, parfumuri asiatice, maghrebiene și sud-americane, combinate cu preparate din gastronomia clasică franceză.
Un meniu rafinat, contemporan, uneori jucăuş, alteori sofisticat, cu preparate făcute de la zero în bucătăria casei, fără adaosuri chimice şi fără semipreparate industriale, în schimb, cu ingrediente naturale 100%, culese pe sprânceană, respectându-se sezonalitatea şi acordându-li-se întâietate producătorilor locali.
Bucătărie
-
Internațională
Specific
-
Gourmet
Facilități
-
Bar
-
Camera de Oaspeți
-
Plata Card
-
Sistem Rezervări
-
Spațiu Fumători
Ambianță
-
Clasică
Zona
-
Victoriei